+34 630 14 51 32 info@ullbutiken.com
0 Items

FAQ

Här kan du hitta dem vanligaste frågorna som vi får. Om du ej hittar det svaret du söker går det bra att kontakta Ylva via mail eller telefon.

Kan jag ändra min beställning?

Ja, upp till 14 dagar efter datumet på kontraktet (beställningsdatum).

Kan jag annullera min beställning?

Ja, upp till 14 dagar efter beställningdatum.

Min orderbekräftelse eller faktura stämmer inte.

Var vänlig att kontakta oss via mail. Vi behöver ditt kontraktsnummer samt information om felet som uppstått.

Kan jag spåra min beställning?

Kontakta oss direkt så får du ditt paketnummer och kontaktinformation till leveransfirman. Med detta kan du sedan detaljerat spåra ditt paket hela vägen från fabriken hem till dig.

Delar av min beställning saknas.

Om följesedeln anger att en viss vara ska finnas med i ditt paket, men denna saknas, ska du kontakta oss via mail. Vi behöver ditt kontraktsnummer samt information om den vara du saknar för att kunna hjälpa dig att leta rätt på den. Om detta sker så betalar du självklart inte förrän alla varor har blivit korrekt levererade hem till dig.

Något har blivit fel med min beställning.

Då och då går saker fel, men vi gör vårt allra bästa för att lösa allt så smidigt som möjligt. Om du upptäcker att vi har gjort ett fel med din beställning ber vi dig att kontakta oss via mail så fort som möjligt.

Vilka länder levererar ni till?

Alla länder i Europa (Specialleverans för Island).

Hur lång är leveranstiden?

Vårt mål är att skicka dina varor inom 2 veckor efter vi fått ditt bekräftelsemail, normalt levereras dina varor inom 3-4 veckor.

Behöver jag betala tull- eller importavgifter?

Nej. Alla tull- och importavgifter ingår i priset. Detta gäller alla länder.

Levererar ni till boxadresser?
Hur betalar jag min beställning?

Faktura skickas separat med post från fabriken ”Bönning & Sommer” Inom 10 dagar efter fullständig leverans skall pengar sättas in på det bankkonto som ni fått information om i samband med fakturan. Internetbetalning fungerar utmärkt.

Jag har fått en påminnelse trots att jag har betalat min faktura.

Påminnelser skickas automatiskt ut efter 10 dagar. Ibland hinner påminnelsen skickas ut innan din betalning tas emot. Om det skulle vara så kan du bortse från påminnelsen. Om du är osäker på om vi har tagit emot din betalning eller ej kan du kontakta oss via mail. Uppge namn, kontraktsnummer och ärende.