+34 630 14 51 32 info@ullbutiken.com
0 Items

Företaget

Tack vare ett mångårigt samarbete med flera hotellkedjor finns möjlighet för turister på Gran Canaria att samtidigt som de får äta en frukost/ lunch/ middag lyssna på ett föredrag om ullens positiva egenskaper för kroppens välbefinnande och en god nattsömn.

 

Varför föreläsningar om ull på Gran Canaria?

Det har sina enkla skäl: här är man inte så stressad som hemma och kan i lugn och ro  sitta ned den tid presentationen tar. Gran Canaria är ett lite billigare land att leva i än norden och då minskar ju förstås utgifterna. När man sedan även slipper grossistledet och butiken på fina gatan med personal på plats 9 timmar per dag så kan priserna pressas ytterliggare. Som regel kan vi hålla 30-50% billigare priser än hemmamarknaden.

 

Ullsängar & Ullsängkläder

Ullsängar har marknadsförts och sålts i tusental på Gran Canaria sedan över 30 år och fabriken vi samarbetar med har varit på marknaden över 25 år! Denna långa uthållighet har resulterat i hög kvalité och nöjda kunder. Med kamelull i din säng har vi 99,5% nöjda kunder! Vi har en väl utvecklat samarbete med många lokala företag, hotell och guider. Det garanterar ett professionellt bemötande och ett stort kunnande, fråga oss!

Välkomna till oss önskar Ylva Sjödin med personal!