+34 630 14 51 32 info@ullbutiken.com
0 Items

Min Historia från Gran Canaria till Tyskland till Sverige.

Jag grundade företaget 2005 och har jobbat med ull sedan 1997. Företagsidén är att via demonstrationer på hotell erbjuda kunder från norden den bästa kvalitén på ullsängar, nämligen kamel. Tack vare ett mångårigt samarbete med flera hotelkedjor finns möjlighet för turister på Gran Canaria att samtidigt som de får äta en frukost/ lunch/ middag lyssna på ett föredrag om ullens positiva egenskaper för kroppens välbefinnande och en god nattsömn.

För dig som inte kan närvara vid ett föredrag på Gran Canaria har vi nu en webbutik här som skickar till hela världen, vår produktionsavdelning ligger i Tyskaland vilket möjligör att vi kan ge er kunder förmåner med otroliga priser för äkta kvalitetsull som vi anpassar till just dig direkt från fabriken.

Ylva

Ägare & Hälso Rådgivare

Nu är året 2016 och vi har öppnat upp portarna för vår webbutik igen! Vid beställning kan du få rabbaterade priser, rådgivning & speciellt anapassade mått/storlekar. Om du vill veta mer, tveka inte att ta kontakta med mig. Jag är rättvis och ger alltid ärliga råd & bra paketerbjudanden. Kontakta +34 630 14 51 32 eller info@ullbutiken.com

Vad kan vi hjälpa dig med?

5 + 11 =