+34 630 14 51 32 info@ullbutiken.com
0 Items

Referenser

 

Hallo Ylva

Först vil jeg takke deg för mitt nye liv.Kjöpte ullprodukt av kamelhår av deg den 7/1-13 på demostration på Green Beach,. Har ligget i detta en uke på og hatt noen rolige og vidunderlige netter. Jeg har liddgikt og muskelreuimatisme,slitet med dette i 10 år. Mye smerter og kramper om netterne. Men etter en uke behöver jag ikke stå opp å ta tabletter engang. Sover hele natten,holder meg varm og god. Våkner utvilt,noe jag ikke har gjort på mange år. Detta kan jag annbefale til alle den som sliter med sykdommen.

Ikke se på pengerna, tenk helse!

Venlig hilsen fra

Solveig S. Galleberg

Jag sänder bara ett stort tack för ullsängs-lakanet, kudden och täcket.

Jag väger 127 kilo svettas som en cubansk sockerrörsarbetare varje natt, MEN efter att alla sängsaker kom till Malmö så sover jag en hel natt utan att vakna. Förr sov jag bara två,tre fyra timmar svettades,nu e det som att ullen absorberar svetten,huvudet är torrt,kroppen,JA bara name it detta är det bästa som har hänt mig HENRIK KENTANDER sedan jag gifte mig och fick våra två pojkar. JAG REKOMENDERAR ALLA SOM LYSSNAR PÅ YLVA ATT KÖPA HENNES PRODUKT TACK MED HELA MITT ”SOVANDE” HJÄRTA………..

HENKE

 

Jag har under flera år haft problem med svettningar på nätterna.

Fick ta av täcket i ena stunden och ta på det i nästa. Var först skeptisk till ullen men blev positivt överraskad när jag märke att det verkligen fungerade. Jag har arbetsskador occh märke dessutom att värmen från täcket gör att musklerna känns mjukare.Jag kan varmt rekommendera andra att pröva!

Ingela Olsson, 60

 

Vi är verkligen nöjda med våran ullsäng!

Jag har haft sömnproblem på grund av smärtor i axlar och nacke men sedan jag började sova i ull har detta problem upphört. Man sover även i sin rätta temperatur och varken svettas eller fryser. Min man har alltid svettas mycket under natten men sedan han börjat sova i ullsängen svettas han nästan inte alls. Vi tycker även att våran sömn har förbättras på så sätt att vi sover djupare och därför vaknar mera utvilade än tidigare.

Inger Johnson

 

När jag först fick höra talas om ullsängkläder log jag åt det hela.

Min fru övertalade mig att pröva om det kunde hjälpa mot min stela rygg och mina stela axlar. Jag var verkligen mycket skeptiskt,men tack och lov lät jag mig övertalas! Jag sover jätteskönt och stelheten i ryggen och axlarna är borta. Nu ser min fru fram emot att jag ska resa bort en vecka,för då får hon sova i mina ullsängkläder. Detär nog bäst att jag skaffar åt henne också.

Roland Nilsson, 48 (17 mars 2013)

 

Hej Ylva,takk for sist for informasjonskvelden på Hotell Montebello

Vil bare bekrefte at vi kjöpte veredens beste Kamel-ullseng hos deg på Gran Canari i fjor (2012).Jeg og min kone svettet i hodet når vi sov i vanlig sengetöy tidligere med det resultat at når vi våknet på morningen så var puten sökk våt. Jeg hadde også et stort snorkeproblem tidligere. Etter at vi fikk kamelsengen både hjemme og i vår sommerbolig så er alle disse problemene vekke,helt fantastisk. Vi bruker sengeteppe dobbelt både sommar og vinter,temperturen fikser seg selv,helt fantastisk. Tusen takk. Ha en fin sommer.

Sten Victor Årstad, Sandnes Norge